collapse

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Trouwlocaties / Gezocht: Binnenlocatie Foto's omgeving Apeldoorn
« Laatste bericht door ferdiknoop Gepost op 2 juli 2018, 16:08:24 »
Goedemiddag!

Ik en mijn verloofde zijn op zoek naar een mooie binnenlocatie om foto's te maken.
Wij zoeken iets aparts.. Dat kan zijn een oud huis of een waterval..

Wie weet er nog een aparte fotolocatie die ook betaalbaar is.

Alvast bedankt!

Groeten Ferdi Knoop
2
Trouwlocaties / Re: Trouwen in Toscane
« Laatste bericht door rudy_heem Gepost op 2 juli 2018, 11:55:37 »
ik heb me zojuist aangemeld voor precies dezelfde vraag haha
3
Het Aanzoek / Re: Moet ik hem vragen ?
« Laatste bericht door SofiaSofia Gepost op 27 juni 2018, 15:33:58 »
Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of degene die dit topic is gestart haar vriend uiteindelijk echt gevraagd heeft of niet :biggrin:
4
Het huwelijk / Re: Het grote weddinplanner topic: Voor bruidjes
« Laatste bericht door SofiaSofia Gepost op 27 juni 2018, 14:08:35 »
Heel interessant om te zien hoe anderen hier over denken en wat de ervaringen met een weddingplanner zijn. Ik heb zelf best lang getwijfeld over het inhuren van een weddingplanner. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen het niet te doen. Eigenlijk was de voornaamste reden toch wel dat ik echt overal zelf de controle over wilde hebben (herkenbaar voor velen als ik het zo lees, je leert jezelf wel kennen he :biggrin:) Ook had ik gewoonweg heel veel zin om overal zelf mee aan de slag te gaan; het leek me oprecht zo leuk om te doen!

Inmiddels merk ik dat het toch wel heeel veel dingen zijn die op je afkomen als je letterlijk alles zelf wil doen. Ik ben ook dol op kleine DIY-projectjes en ben dus veel tijd kwijt met de details. Bijv: we willen hier van die horeca en event dingen bestellen (persoonlijke placemats) en dat moet natuurlijk allemaal ontworpen worden, ik schilder dit soort wegwijzers voor op het feest, ik maak zelf slingers, bedankpresentjes voor de gasten enz. Bij wijze van zou ik het liefst zelf nog de bruidstaart gaan bakken en alle hapjes gaan maken :blush: Maar het gevolg is dus dat ik me soms helemaal overweldigd voel door al die dingetjes die nog moeten (lees: die ik wil). Nu ik er zo nog eens over nadenk, is het misschien wel prettig als je iemand hebt die zorg draagt voor de basisdingen, zodat je je gerust op de details kunt storen. Ik zou waarschijnlijk alsnog iemand in de arm kunnen nemen, maar ik heb het gevoel dat we al zo ver zijn gekomen en dat het nu niet meer nodig is. Maar als ik de beslissing een paar maanden geleden opnieuw had moeten maken..

Overigens wordt een goede vriendin van mij cm op de dag zelf en gelukkig is zij heel enthousiast en daadkrachtig! Ik heb het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kan en ze helpt ook in deze voorbereidingsfase graag als er wat is.
5
Doe-het-zelf / Re: Do It Yourself -Projectjes
« Laatste bericht door SofiaSofia Gepost op 21 juni 2018, 11:02:05 »
Wat een gaaf topic. Heb al veel inspiratie op kunnen doen! Helaas geen recente berichten.. iemand anders nog leuke DIY-projectjes gemaakt/gepland? Wij willen ook heel veel zelf doen voor onze bruiloft, dus meer ideeën zijn altijd mooi meegenomen!
6
Het huwelijk / Re: Collega's
« Laatste bericht door SofiaSofia Gepost op 21 juni 2018, 10:39:28 »
Bedenk dat het jouw dag is en dat het helemaal gaat om hoe jij het feest wilt hebben. Collega's zullen heus wel begrijpen dat je ergens een streep moet trekken mbt de gasten. Vooral als je enkel je eigen team uitnodigt, dan is dat een duidelijke afbakening en weten ze ook dat het niet persoonlijk is dat je ze niet hebt uitgenodigd. Idee van Bruid20 is overigens wel leuk, om het wellicht nog 'na te vieren' met een gebakje.
7
Vrijgezellenfeesten / Heeelp
« Laatste bericht door botti Gepost op 6 juni 2018, 20:42:55 »
Heb 2 zusje. Ons kleine zusje gaat nu eindelijk ook trouwen. Zij heeft grote dromen en trouwt in Ibiza.  Zoals elke bruid wil, komt er ook hier een vrijgezellenavond. Omdat wij een zeer hechte band hebben met elkaar vind ik het super jammer dat ik niet bij de vrijgezellenavond kan zijn.  Zoals ik al zei…. Mijn zusje weet van niets……..maar ze zal het super jammer vinden (net zoal ik) als de dag er is en ze merkt dat haar oudste zus er helaas niet bij kan zijn. Zou graag leuke ideetjes horen hoe ik mijn zusje toch op die dag weet te bereiken. Door haar vriendinnen zijn er al een aantal dingen gepland, zo gaan ze bijv. de Color run doen, daarna nog lekker uit de bol gaan bij Qmusic om daarna nog een nachtje te overnachten in Oostende. Zou hier graag iets tussen willen doen, zodat ze toch weet dat ik aan haar denk. Het zou emotioneel ook wel veel voor haar (en mij) betekenen. Ben er al effe over aan het brainstormen, maar kan zo direkt niks bedenken. Had iets in gedachten met Qmusic?? Ze heeft haar dagje dan gehad en ze zal nooit kunnen bedenken dat er nog iets van haar grotere zusje zou komen.

groetjes
Botti
8
Het huwelijk / Re: Collega's
« Laatste bericht door Bruid20 Gepost op 6 juni 2018, 19:28:17 »
Niet doen dan. Je hebt een bepaald budget met een bepaald aantal gasten en je wil alleen mensen die dichtbij jullie staan op de bruiloft. Stel des noods voor de dag of week of zo erna een taart mee te nemen.
9
Het huwelijk / Collega's
« Laatste bericht door Carola1968 Gepost op 6 juni 2018, 17:50:25 »
Hoi,

Hoe gaan jullie om met Collega's die zich zelf uitnodigen voor je bruiloft. Het is al eerder gebeurd dat ze zeiden leuk een feestje maar ik doe alleen mijn team en daar horen zij niet bij .Maar ben bang hun te kwetsen met mijn antwoord. Advies?
10
Aangeboden/gevraagd / Weddingpakketten/Trouwpakketen voor elk budget
« Laatste bericht door The Bohemian Wedding Gepost op 23 mei 2018, 21:59:06 »
Lieve toekomstige bruidsparen,

Ik bied op maat gemaakte weddingpakketten aan voor elk budget.
Met een overzicht van jou budget en wensen creëer ik een mooie dag samen met een passend team.
Het team zal worden samengesteld aan de hand van uw budget,thema en wensen.
Denk aan

-Muzikanten
-Designer/Styling (kleding)
-Decoratie
-Locatie
-Styling(haar)
-Visagie
-Coördinator

Met mijn fashion/styling achtergrond en mijn bezigheden in events en in de muziek heb ik een concept bedacht die ik graag zou willen uitvoeren en delen met mensen die vastlopen met het organiseren van hun bruiloften.
Niets moet alles is vrijblijvend.

Let's go Bohemian Style


thebohemianweddings@gmail.com
Pagina's: [1] 2 3 ... 10

* Lid info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Recent Posts

Gezocht: Binnenlocatie Foto's omgeving Apeldoorn door ferdiknoop
[ 2 juli 2018, 16:08:24]


Re: Trouwen in Toscane door rudy_heem
[ 2 juli 2018, 11:55:37]


Re: Moet ik hem vragen ? door SofiaSofia
[27 juni 2018, 15:33:58]


Re: Het grote weddinplanner topic: Voor bruidjes door SofiaSofia
[27 juni 2018, 14:08:35]


Re: Do It Yourself -Projectjes door SofiaSofia
[21 juni 2018, 11:02:05]

* Top boards