collapse

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Aangeboden/gevraagd / Weddingplanner service met korting voor bruidsparen in de stress
« Laatste bericht door De BruidsFabriek Gepost op 21 maart 2020, 12:18:19 »
Lieve bruidsparen,

Een bruiloft vier je niet zomaar! Je bent maanden aan het voorbereiden en leeft samen toe naar die speciale dag. Maar opeens gebeurt er iets onverwachts... de bruiloft kan niet doorgaan en moet verplaatst worden. Dat is flink balen!

Ook op zo een moment kun je terecht bij De BruidsFabriek. Wij helpen met het persoonlijk en tijdig inlichten van jullie gasten en het uitzoeken van de contracten met locatie(s) en leveranciers. Je kunt ook denken aan het omboeken van diensten zoals fotograaf of DJ, het nakijken van het bruidsbudget en het (opnieuw) plannen van de bruiloft.

Laat iets onverwachts jullie voorpret niet drukken. Contacteer De BruidsFabriek via info@DeBruidsFabriek.com of via social media. Dan regelen we dat de dag van jullie dromen zorgeloos verschuift naar een nieuwe datum.

Liefs vanuit De Fabriek!

Social Media:
https://www.facebook.com/DeBruidsFabriek/
https://www.instagram.com/debruidsfabriek/
https://nl.pinterest.com/debruidsfabriek/

Website:
https://debruidsfabriek.com
2
Aangeboden/gevraagd / Re: Mede weddingplanners gezocht
« Laatste bericht door De BruidsFabriek Gepost op 21 maart 2020, 12:10:07 »
Hallo!

Leuk berichtje, ik kom graag met je in contact.
Je kunt me vinden via op Social Media:
https://www.facebook.com/DeBruidsFabriek/
https://www.instagram.com/debruidsfabriek/
https://nl.pinterest.com/debruidsfabriek/

Of via mijn website:
https://debruidsfabriek.com

Groet vanuit de fabriek!
3
Aangeboden/gevraagd / ** BRUIDSREPORTAGE MET KORTING **
« Laatste bericht door SanneWithaarFotografie Gepost op 17 oktober 2019, 17:30:49 »
Inmiddels ben ik alweer 3 jaar fulltime fotograaf en fotografeer ik voornamelijk geboortes, newborns en zwangere vrouwen.
Vorig jaar oktober heb ik een bruiloft gefotografeerd en dat is mij onwijs goed bevallen.
Ik ben daarom opzoek naar stellen die in 2020 gaan trouwen en graag een bruidsreportage willen met korting. Dus voor een gereduceerd tarief.   
Ik zoek dit, omdat ik graag voor mijzelf wil uitzoeken of dit ook bij mij past. Ik kan alleen niet heel veel bruiloften aannemen omdat ik ook stand-by sta voor geboortes. Er is dus ruimte voor een paar bruiloften.
Mocht je meer informatie willen, mail mij dan gerust!
4
Hi bruiden (en bruidegommen),
Wij zijn Rianne & Sharity, beide woonachtig in Den Haag. Wij hebben ruim een jaar ons diploma (gehaald bij Weddingplanners International) en inmiddels ook alweer een jaar ons eigen bedrijf.
Wat maakt ons anders als andere weddingplanners? We werken met zijn tweeën, er zijn dus 2 weddingplanners aanwezig op jullie bruiloft (er hoeft dus niet een andere weddingplanner ingehuurd te worden). Jullie hebben wel een vast aanspreekpunt, maar er is dus altijd iemand beschikbaar (ook bij ziekte of iets dergelijks).
Wij besteden veel tijd aan de wensen van het bruidspaar, we hebben beide jarenlange horeca ervaring en zijn bekend in regio Zuid-Holland. Mochten jullie verder weg wonen is dat ook geen probleem. Ook is het mogelijk om ons alleen als ceremoniemeester in te huren.

Voor vragen, mail, bericht gerust!

We zijn te vinden op instagram en onze gelijknamige website.
5
Aangeboden/gevraagd / Re: Mede weddingplanners gezocht
« Laatste bericht door BubbelsenBruiloften Gepost op 15 oktober 2019, 10:24:25 »
Hi!
Wij zijn nu ook een jaartje officieel bezig, ook al hele leuke bruiloften gehad. Het lijkt ons leuk om contact te hebben met andere weddingplanners en misschien kunnen we elkaar nog eens gebruiken!

Heb je instagram? Wij zijn te vinden onder bubbelsenbruiloften (mail info@bubbelsenbruiloften.nl, website www.bubbelsenbruiloften.nl)
6
Huwelijksdata / Re: Augustus 2014
« Laatste bericht door biancatjuh Gepost op 30 augustus 2019, 22:10:22 »
Ze is nu 4,5 jaar. Afspraak bij de poli was erg positief. Ze vinden Lyanne nog wel te jong om echt te trainen op de zindelijkheid, maar ik gaan ons wel begeleiden om haar te helpen. Omdat Lyanne altijd dunne ontlasting heeft gehad, heeft ze nooit een eerlijke start gekregen voor het zindelijk worden. En ze gaan ons nu helpen, om Lyanne de regelmaat van het naar de wc gaan aan te leren. Verder hebben we nu ook een afspraak bij een diëtist staan, om te helpen met de juiste voeding om Lyanne haar ontlasting beter te krijgen in combinatie met minder gluten. Waar ze nu dus zo goed op reageert.  Maar die afspraak staat pas voor over 5 weken ongeveer.
7
Huwelijksdata / Re: Augustus 2014
« Laatste bericht door Liselore Gepost op 29 augustus 2019, 23:13:00 »
Vervelend zeg!! Naar gelukkig nu hulp...
Succes !!
Hoe oud is Lyanne nu? Is ze wel zindelijk al??
8
Huwelijksdata / Re: Augustus 2014
« Laatste bericht door biancatjuh Gepost op 29 augustus 2019, 22:08:33 »
Wij zijn hier al mee bezig sinds Lyanne 3,5 is. En we kregen continue te horen: het is pas een probleem als ze 5 is. Terwijl wij maar bleven roepen dat er meer aan de hand is. En pas toen wij het via de huisarts gingen proberen werden we doorverwezen naar de kinderarts.
Het probleem bij Lyanne is dat haar ontlasting redelijk dun blijftforlax heeft ze in november wel gehad na de operatie aan haar heupen, omdat ze toen haar poep ophield uit angst voor pijn en omdat de morfine die ze kreeg ook verstopping veroorzaakte
9
Huwelijksdata / Re: Augustus 2014
« Laatste bericht door Liselore Gepost op 29 augustus 2019, 15:49:05 »
Hier met Brent ook al vanaf  de geboorte moeilijk poepen .
Nu was get laatst zo erg dat ie 1x in de week ontlasting had ... het was zoooo zielig ....
Maar weer eens de dokter gebeld en dan zegen ze ...ja hij is 2 he?! Dat hebben er dan zoveel... maar uiteindelijk zag ie in dat dit niet kom.. nu hebben we forlax zakjes en poept ie 2x per dag ..
ik was me ook al aan het inlezen over de poeppoli ..

Succes morgen !! Laat je wat weten ??

We gaan zo lekker samen uiteten .. opa en oma passsn op !
10
Huwelijksdata / Re: Augustus 2014
« Laatste bericht door biancatjuh Gepost op 29 augustus 2019, 15:43:07 »
Na tig gebeld te hebben, kunnen we in ene morgen al terecht bij de poli. Dus hopelijk morgen weer wat meer duidelijkheid over hoe nu verder.

Gefeliciteerd met de 5 jaar.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10

* Lid info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Top boards