collapse

Auteur Topic: Trouwen oktober 2016  (gelezen 69921 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #50 Gepost op: 28 mei 2016, 13:57:55 »
Joepie de trouwringen vanmorgen besteld. Weer stapje verder. Zit wat levertijd op en ook in vakabrie poosje dicht dus was ons toen we in feb de ringen zo goed als hadden uit gezocht aan geraden eind mei begin juni te komen. Dus vanmorgen heen en nu maten nog keer goed bekeken en dus de bestelling geplaatst.

Hoe ver is de rest?

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #51 Gepost op: 1 juni 2016, 06:26:36 »
Waar zijn de oktober bruidjes?


Gisteren proefdrukken opgehaald bij de drukker. Ze hadden 2 versies gemaakt. 2 verschillende kleuren letters en 2 lettertypes. Maar vond gelijk van beide wat het mooist. Dus die keuze hadden we al weer snel gemaakt. Nu nog controleren of alles goed is met spelling punten komma's enz. En dan kunnen ze gedrukt gaan worden.

Lotte2608

 • Junior
 • **
 • Berichten: 115
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #52 Gepost op: 2 juni 2016, 23:56:21 »
Vind het lastig om in 2 topics te reageren Sunshine, maar bij ons gebeurd er op dit moment ook niet zoveel. We moeten aan de slag met de uitnodigingen maar dit wil niet zo vlotten. Hebben iemand (kennis) gevraagd om mee te denken over een ontwerp maar daar hebben we nog geen reactie op gehad.
Verder moeten we voor mijn gevoel nog aan de slag voor de decoratie, iig in eerste instantie verder uitzoeken wat we nu precies willen. En ik wil nog graag iets van een gastenboek/date jar, maar m'n aanstaande vind dat niet nodig aangezien er van iedereen al een polaroid wordt gemaakt als hij binnenkomt, deze gaan we gebruiken zodat er geen felicitatierij ontstaat. Die foto's kunnen we later dan ook inplakken, maar vind het wel een leuk idee als mensen iets kunnen opschrijven.

Verder zijn we aan het uitzoeken wat we doen met de huwelijksreis (en wat we kunnen betalen).

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #53 Gepost op: 3 juni 2016, 09:28:41 »
Ja maar dacht dat er ook al meer oktober bruidjes waren maar die blijven beetje stil. Dus was meer naar hun bedoeld dan naar jou ;)

Gasten boek doen wij wel. Zag gisteren bij de hema een heel mooi scrapbook. En dacht die kan ook best als Gasten boek.  Dus gisteravond met vriend over gehad en die vind ook mooi. Dus die gaan we doen. Nu nog keer halen haha.

Misschien kan je dan een boek doen met vakken waar de foto's kan plaatsen. Dan kunnen de gasten bij zon hokje wat schrijven  en kan jij later de foto's bij de juiste teksten plakken. Dan heb je uit eindelijk beide dingen in 1 boek.

Ja huwelijksreis zijn veel ideeën met veel budgetten. Wij hebben gekozen voor vakantie naar gran ganaria
 Misschien niet de meest voor de hand liggende maar wij zijn beide nog nooit zo ver geweest en vinden zo'n vakantie met zon en zwembad en eiland beetje bekijken al er leuk. Voor ons hoeft niet iets als naar bali, ibiza, of een of ander heel ver land.
Kijk gewoon wat je leuk vind en voor elk budget is wel iets te vinden.

080509

 • Nieuweling
 • *
 • Berichten: 31
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #54 Gepost op: 12 juli 2016, 11:09:38 »
Hier nog een oktober bruid, wij stappen op 14 oktober in het huwelijksbootje!  :applaus:

Wij hebben een kleine bruiloft met maximaal 19 man (inclusief ons!). Wij hebben de ceremonie in het gemeentehuis, wij waren in februari al in ondertrouw gegaan. Wij konden nog wel een afspraak op het gemeentehuis maken, waar we ook meteen de trouwzaal hebben gezien. Dat was erg gaaf! Meteen een ambtenaar uitgekozen, waar we nog contact mee moeten hebben. Wij gaan om 15:00 trouwen.

Mijn jurk had ik al in maart gevonden, via de love and marriage beurs een afspraak gemaakt bij bruidshuis Diana. Ik wist dat ik een korte, vintage jurk wilde. De derde jurk die ik aan had was een knie lengte jurk met een sweetheart neckline waarbij de borst en rug bekleed is met prachtig kant en zo'n lange rij knoopjes op de rug. Bleek hij ook nog uit de outlet te komen, dus mooi prijsje en ik helemaal gelukkig! :)

Fotograaf is de buurman van mijn ouders die we ons hele leven al kennen. Hij is hobby fotograaf en heeft al meerdere bruiloften gedaan. Hij wil de hele dag fotograferen voor welgeteld €25,00  :applaus:.

Visagie heb ik laatst geregeld. Wij hebben best een budget bruiloft en de goedkoopste visagie die ik kon vinden was €220. En ik weigerde te doen alsof het niet voor een bruiloft was om de prijs te drukken, wil wel een beetje plezier hebben. Nu een goede thuiskapster die ook visagie doet gevonden, haar en makeup inclusief proef + haar en make up van mijn getuige op de dag zelf: €200! Dus ik helemaal gelukkig :)

Ringen hebben we laatst besteld bij de treasure juwelier. Wij hebben hele simpele zilveren ringen. Als je een budget hebt stel je prioriteiten en wij vonden het onzin €1000 uit te geven aan super deluxe ringen. Dus gewoon mooie, zilvere ringen met daarin een leuke tekst gegraveerd. Die hebben we nu binnen en we zijn er echt super blij mee!

De feest/diner locatie zijn we nog niet over uit. We wilden het eerst bij een molen doen in de buurt, maar die feestlocatie was te klein en het buiten gedeelte is niet gezegd dat we die kunnen gebruiken met het oktober weer. Daarna besloten gewoon publiekelijk uit eten te gaan, maar ik wilde toch iets meer. Nu waarschijnlijk een prachtige ruimte huren bij een wijnmuseum. Wij hebben vrijdag of zaterdag een gesprek voor een offerte, dus als dat een beetje een fatsoenlijk prijskaartje heeft is dat misschien ook geregeld! Wij willen waarschijnlijk gewoon de hele avond lekker drinken en hapjes eten, geen uitgebreid diner. Misschien wel een taart en iets om mee te proosten, is toch leuk. Wij doen verder ook geen dansfeest. Rond 21:00 zullen wij vertrekken voor de huwelijksnacht :).

Daarnaast huwelijksnacht in een luxe hotelkamer. Dat wilde we eerst niet doen, maar vonden we uiteindelijk toch leuk. De huwelijksreis is een week New York, vandaar dat we ook een kleiner budget hebben voor de bruiloft  :biggrin:

Het komt nu langzamerhand steeds dichterbij, nog maar 3 maandjes!

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #55 Gepost op: 12 juli 2016, 14:07:18 »
Ook al veel geregeld dus. Wel gaaf jullie naar new York gaan.
Ben benieuwd of de locatie voor diner wat is. Want die moet zo langzaam ook gergeld worden wil je d elaar ten kunnen gaan versturen natuurlijk.
Ja onze dag komt dicht bij he donderdag nog 3 mandjes wat schiet het al op :)

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #56 Gepost op: 21 augustus 2016, 21:09:40 »
We zijn hier lekker bezig met de voorbereidingen
gisteren samen het bruidsboeket en zijn corsage bij de bloemist uitgezocht en geregeld. En wordt mooi op trouwdag bezorgd dus as hoeft ook niet smorgens nog op pad om te halen. Wonen in een dorpje en bloemist zit dus in ander dorp en zou as wel zeker half uur kwijt zijn met op en neer rijden en natuurlijk na binnen om op te halen
 Dus handig bezorgd kan worden.

Ook bij locatie gisteren eweest om dingen Door te nemen. Nog even paar puntjes om even over te denken en door te geven. Maar meeste is besproken nu en duidelijk.

Kaarten zijn inmiddels ook de deur uit al leuke reacties gehad. Nog geen afmeldingen maar mag nog tot 23 sept dus wachten nog maar af.

Hoe gaat bij jullie?

080509

 • Nieuweling
 • *
 • Berichten: 31
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #57 Gepost op: 22 augustus 2016, 08:01:23 »
Mooi zo, Sunshine! Hoeveel gasten hebben jullie?

Bij ons gaat het ook goed. We hebben nu alle locaties geregeld. We trouwen gewoon in het gemeentehuis en daarna gaan we naar restaurant Benjamin. Daar hebben we eerst een prive receptie van 16:00 tot 18:00 met taart en champagne en hapjes. Daarna een 3 gangen keuzemenu en gewoon heerlijk drinken met onze gasten tot ongeveer 22:00. Het diner kan niet prive helaas, omdat we maar 15 gasten hadden en dit niet genoeg is om het restaurant helemaal af te huren. Maar we hebben besloten dat dit niet zo erg is, aangezien het restaurant niet heel groot is en we toch de prive receptie hebben (en daarnaast betalen we nu geen locatiehuur, dus scheelt een hoop)

Wij hebben dus 15 gasten die gewoon de hele dag aanwezig zijn. Uitnodigingen zijn verstuurd en leuke reacties gehad. Mijn outfit is, op de bruidslingerie na, helemaal compleet. Ik heb een korte jurk met kant, gele allstars en een geel vest. As gaat aankomende week zijn outfit scoren.

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #58 Gepost op: 24 augustus 2016, 06:55:13 »
Uitgenodigd zitten we overdag met zo'n 37 volwassenen en 10 kinderen. Savonds in totaal met de daggasten erbij op 120. Maar daar gaan nog wel mensen van af vallen. Al hebben we tot nu toe nog geen afmeldingen hhaha

Wel jammer diner bij jullie niet privé kan. Maar fijn je dst nu niet erg meer vind. Het gaat van gezellig worden. Wat leuk je bij je outfit gele dingen hebt!

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #59 Gepost op: 30 augustus 2016, 19:43:08 »
Zo vandaag afspraak gemaakt voor laatste pas en gelijk ophalen jurk. Mag 5 okt. Mooi 1.5 week voor de bruiloft. Ideaal dan hoeft de jurk niet lang hier te hangen haha.
Wel spannend.  In zomervakantie wel wat aangekomen dus nu weer druk bezig dat er weer af te krijgen. Afspraak is bij atelier ipv winkel dus als er nog wat gedaan moet worden kan dst gelijk. Wel weer handig.

Ook hebben we vant weekens de keuze gemaakt voor de liedjes ceremonie. Jullie die al uitgekozen?

080509

 • Nieuweling
 • *
 • Berichten: 31
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #60 Gepost op: 31 augustus 2016, 07:42:15 »
Leuk dat je je jurk 5 oktober op kan halen! Die van mij hangt al een half jaar thuis (outlet  :biggrin: )

Ik heb echt nog geen idee van de liedjes bij de ceremonie. Ik weet niet eens hoeveel je er af mag spelen in het gemeentehuis. Iemand een idee?

sunshine1987

 • Volwaardig lid
 • ***
 • Berichten: 327
 • Geslacht: Vrouw
Re: Trouwen oktober 2016
« Reactie #61 Gepost op: 31 augustus 2016, 13:02:27 »
Volgens mij is het 3 liedjes.
bij binnenkomst
bij tekenen
bij weggaan

Aangezien er vaak geklapt wordt als bruidspaar binnen komt willen we binnen komst  lied aan laten gaan als we binnen zijn. En lied bij weg gaan eerst lied en dan weg gaan. Omdat wij eerst na balkon gaan wat aangrenzend is aan zaal en gasten na beneden moeten

Maat als je er meer wilt zal vast kunnen en minder of niks kan natuurlijk ook haha

Wij hebben gekozen
jij bent de liefde guus meeuwis
jij bent daar jan smit en kim lian
droom durf doe en deel van marco borsato

 

* Lid info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Recent Posts

* Top boards