collapse

Auteur Topic: Laat je gasten foto's maken met super handige DIY app  (gelezen 3320 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Gemke

  • Nieuweling
  • *
  • Berichten: 1
Laat je gasten foto's maken met super handige DIY app
« Gepost op: 11 juli 2017, 20:26:18 »
Ik las net een superleuk artikel op theperfectwedding.nl
Hier kun je gasten op je bruiloft foto's laten maken en kun je als bruidspaar deze foto's achteraf downloaden!

Deze app heet www.wedbox.com en is er ook gewoon in het Nederlands! Super handig en voor iedereen te gebruiken dus. Wij gaan er sowieso gebruik van maken op onze bruiloft.

Hier het artikel, doe er je voordeel mee :)

Deze app voor jullie bruiloft foto's is superhandig!

Je kunt het je vast wel voorstellen. De dag na jullie wedding zitten jullie bij het ontbijt en zijn jullie stikbenieuwd naar de foto's van de bruiloft (of course!). Grote kans dat 80% van de gasten de eerste paar uur nog rondlopen met een kater. Daarnaast is het serieus best een klus om na de bruiloft wat leuk foto (en video) materiaal te verzamelen. Zeker als je voor de feestavond geen professionele foto- of videograaf hebt rondlopen. Deze app biedt de oplossing! Alle gasten kunnen in deze app hun foto's en video's uploaden. Zo zijn alle kiekjes in één app verzameld en hoef je later niet bij alle gasten te lobbyen voor beelden. Je kunt de app ook nog eens personaliseren. Handig! Deze app voor jullie bruiloft foto's is superhandig!

Je kunt het je vast wel voorstellen. De dag na jullie wedding zitten jullie bij het ontbijt en zijn jullie stikbenieuwd naar de foto's van de bruiloft (of course!). Grote kans dat 80% van de gasten de eerste paar uur nog rondlopen met een kater. Daarnaast is het serieus best een klus om na de bruiloft wat leuk foto (en video) materiaal te verzamelen. Zeker als je voor de feestavond geen professionele foto- of videograaf hebt rondlopen. Deze app biedt de oplossing! Alle gasten kunnen in deze app hun foto's en video's uploaden. Zo zijn alle kiekjes in één app verzameld en hoef je later niet bij alle gasten te lobbyen voor beelden. Je kunt de app ook nog eens personaliseren. Handig!

 

* Lid info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Recent Posts

Re: Augustus 2014 door biancatjuh
[26 mei 2020, 12:38:29]


Re: Augustus 2014 door Bruid20
[22 mei 2020, 22:37:14]


Re: Wat Kost Een Bruiloftsfeest/receptie door Linda19
[14 mei 2020, 13:26:38]


Winter locatie Groningen/Drenthe door Linda19
[ 6 mei 2020, 15:40:10]


Re: Locatie gezocht provincie Drenthe omgeving Emmen door Linda19
[ 6 mei 2020, 15:29:49]

* Top boards