collapse

Auteur Topic: Strengere Aanpak Reclame  (gelezen 33369 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Herjan

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Gepost op: 11 november 2008, 12:21:35 »
Beste (aspirant) forumleden,

Vanaf nu zal het beheer van dit forum strenger optreden tegen reclameuitingen van commerciële bedrijven, instellingen of personen. Dit forum is opgezet en bedoeld voor (aankomende) bruidsparen om te praten over alles wat met (de voorbereidingen van) het huwelijk te maken heeft. Het is dus NIET bedoeld voor fotografen, ambtenaren, locaties, entertainers etc. om hier reclame te maken, marktonderzoeken uit te voeren of klanten te werven. Berichten van deze strekking zullen met of zonder berichtgeving door de beheerders verwijderd worden. Bij herhaling kan dit leiden tot verwijderen van het forumprofiel.

Met vriendelijke groet namens de crew,

Herjan

mods

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #1 Gepost op: 11 november 2008, 21:04:26 »
Ik vind -mijn persoonlijke mening dus-
dat een ieder die hier komt en post iets aan het trouwforum toe moet kunnen voegen op trouw-gebied.
Dit forum is juist zo prettig omdat we allemaal gaan trouwen of net getrouwd zijn
en daarover onze persoonlijke ervaringen delen.

ik kan me voorstellen dat sommige het prettig vinden dat ze dingen kunnen vragen aan een ervaren fotograaf
en daarmee kun jij dus iets toevoegen aan het trouwgebeuren op dit forum.

maar -en dit is wederom mijn persoonlijke mening- ik zou het wel prettig vinden
als jij behalve ons steeds om meningen vragen ook wat meer ervaringen zou willen delen
en dan niet fototechnisch, maar bijvoorbeeld tips over wat mee te nemen als je je reportage laat maken (natte doekjes voor je schoenen ofzoiets) etc
iets minder gericht op jou als de fotograaf dus.

(daarbij ben je misschien zelf ook getrouwd en kun je daarover wat dingen in delen met ons)

ik bedoel dit allemaal niet rot en zeker niet aanvallend!
(ik wil niet weer een discussie  :unsure: )en tot slot wil ik nog even zeggen dat ik gek word van dit flikkerende ding onderaan jouw posts  :biggrin:
maar dat is geheel offtopic hahaha

Herjan

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #2 Gepost op: 12 november 2008, 09:35:42 »
Er komt in ieder geval geen 'sticky' om aan mij (lees: de crew) te vragen wat wel en niet mag.

De visie van mij en Chris is en blijft dat dit forum is voor bruiden en bruidegommen. Als die een vraag hebben aan een fotograaf kunnen ze de vraag op dit forum wel stellen. Er zijn genoeg forumleden die redelijk ervaren zijn met fotografie of je kunnen doorverwijzen naar een goede fotograaf. Maar als je een gerichte vraag hebt, waarom niet gewoon een fotograaf e-mailen of bellen? Makkelijker kan het niet! Het zelfde geldt voor locaties. Ik zag een topic voorbij komen waarin iemand vroeg of een bepaalde locatie honden toeliet. Natuurlijk kun je dat hier vragen in de hoop dat iemand een antwoord weet. Maar veel beter kun je de desbetreffende locatie even bellen. Meteen een kloppend antwoord, hoe mooi kan het leven zijn?

Vanuit fotografen e.d. geredeneert: als je wilt weten wat men van je site vindt, zet een poll op je site! Of e-mail je klantenbestand. Dit forum is daar niet voor bedoeld.

Citaat
(die fotograaf die niet per sé reclame wil maken maar wel contact wil hebben met z'n doelgroep wink.gif )
Waarom krijgen wij dan klachten dat jij je diensten hier aanbiedt via PM's?

Pepper

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #3 Gepost op: 12 november 2008, 10:11:35 »
[quote name=\'Expreszo\' post=\'189059\' date=\'12 November 2008, 09:57\']Ik bood m'n diensten aan aan mensen die schreven op zoek te zijn naar een fotograaf.. 't staat wat stom om dat als reply op elke posting te geven vind je niet?[/quote]


Ik heb geen klacht hierover doorgegeven, maar wil hier wel op inhaken. Ik had namelijk geschreven dat wij nog geen locatie of fotograaf hebben (omdat ik pas over 2 jaar ga trouwen) maar dat ik trash your dress erg leuk vond. En hierop heb ik meteen een mail met alle mogelijkheden van jou gekregen met alle links van dien, weinig persoonlijks, puur commercie. Ik heb op het punt gestaan om hier op te reageren, maar besloot je mail te bewaren als optie in de toekomst. Echter heb ik nooit ergens neergezet dat ik op zoek ben naar een fotograaf.

We weten dat je hier zit, je links zijn bekend, ik zit er niet op te wachten idd dat als ik zeg dat ik nog een jurk nodig heb dat alle bedrijven een pm sturen met wat ze kunnen. Of als ik aangeef dat ik een dj wil op mijn bruiloft dat ik gepm-ed word met allemaal dj's. Nu is het 1 persoon, maar je moet het ook over een groter geheel zien.

Myriade

 • Held
 • *****
 • Berichten: 2195
 • Geslacht: Vrouw
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #4 Gepost op: 12 november 2008, 13:09:30 »
[quote name=\'Expreszo\' post=\'189059\' date=\'12 November 2008, 09:57\']Ik denk dat ik wat toe te voegen heb aan dit forum vanuit mijn visie als fotograaf, als ik jouw bericht zo lees dan denk jij dat niet....
Tja... dus ik ben hier niet gewenst in jouw optiek?
Voor mij, ik denk dat ik wat kan bijdragen... en vraag daar ook wat voor terug, da's niet zo veel.. da's enkel af en toe wat feedback, is dat te veel?
(alles vanuit het idee dat je meer kunt met meer kennis, als die kennis maar over trouwen gaat toch?)[/quote]

En dat is nu precies niet de bedoeling hier, die voor wat hoort wat cultuur. We zijn hier allemaal vrijblijvend, en ik denk dat het inmiddels duidelijk is hoe we denken over reclame en doelgroeponderzoek. Daar zijn andere media voor.

[quote name=\'Expreszo\' post=\'189059\' date=\'12 November 2008, 09:57\']Och.. waarom mensen klagen kan ik je niet vertellen...
Ik meende overigens dat ik al contact hierover met een andere admin van dit forum had gehad en dat die discussie gesloten was?
Maar goed.. in 't openbaar kunnen we de discussie ook voeren...
Ik bood m'n diensten aan aan mensen die schreven op zoek te zijn naar een fotograaf.. 't staat wat stom om dat als reply op elke posting te geven vind je niet?
Uiteindelijk vind ik 't niet erg om klanten te hebben. Zoals eerder ook al geantwoord aan je collega-admin/moderator zal dat niet meer gebeuren. Dus nu graag daar niet meer over zeuren, ik heb m'n excuses aangeboden en verteld dat ik 't niet meer doen.. is 't klaar zo?  :wink:[/quote]

Dat klopt, die discussie heb je met mij gehad. Aangezien Herjan een tijd van het forum af geweest is vanwege zijn theatervoorstellingen hebben hij en ik het daar nog niet met elkaar over gehad, en was hij dus ook niet op de hoogte van deze discussie.

Zoals ik al eerder tegen je heb gezegd, hoe je het ook wendt of keert, je probeert de aandacht van de bruiden/bruidegommen op het forum hier te richten op jouw werkzaamheden. Of je er nu prijzen bij zet of niet, doet er niet zoveel toe, het gaat je om exposure en de mogelijke opdrachten (en dus inkomsten) die er uit voortvloeien. Ik vind het persoonlijk nogal vermoeiend om iedere keer deze discussie weer met je te voeren. Ik denk dat het heel duidelijk is wat de admins, mods en ook leden vinden van deze situatie.

_mirjam_

 • Held
 • *****
 • Berichten: 1823
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #5 Gepost op: 12 november 2008, 13:18:24 »
Ik zal me als lid ook eens in de discussie mengen: ik heb het vanaf het begin redelijk apart gevonden dat hier een fotograaf rondhangt die niet zelf zijn bruiloft aan het plannen is, en ook eigenlijk nergens post, tenzij het over foto's gaat. Dat stoort me, hoewel ik niet duidelijk kan uitleggen waarom.
Ik kwam hier niet omdat ik een fotograaf zocht: ik kwam hier om de meningen te horen van bruidsparen over de fotograaf die zij hadden... Wezenlijk verschil, denk ik.
En ja, één keer mijn mening ergens over geven vind ik best, maar zo langzamerhand is het wel genoeg geweest. Het blijft er toch telkens op neer komen dat Expreszo zich aanbiedt (niet alleen in PM, maar ook in de gewone posts lees je dat tussen de regels door), en dat kan gewoon niet de bedoeling zijn...

Voor de duidelijkheid: dit is alleen mijn mening! Ik heb geen reden om iets tegen Expreszo te hebben of zo, maar aangezien dit toch een discussie is geworden, durf ik me wel te melden :)

Ik vind ook dat commercie zoveel mogelijk van dit forum af gehouden moet worden...

Happy Bride

 • Held
 • *****
 • Berichten: 14739
 • Geslacht: Vrouw
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #6 Gepost op: 12 november 2008, 13:36:00 »
[quote name=\'_mirjam_\' post=\'189106\' date=\'12 November 2008, 13:18\']Ik zal me als lid ook eens in de discussie mengen: ik heb het vanaf het begin redelijk apart gevonden dat hier een fotograaf rondhangt die niet zelf zijn bruiloft aan het plannen is, en ook eigenlijk nergens post, tenzij het over foto's gaat. Dat stoort me, hoewel ik niet duidelijk kan uitleggen waarom.
Ik kwam hier niet omdat ik een fotograaf zocht: ik kwam hier om de meningen te horen van bruidsparen over de fotograaf die zij hadden... Wezenlijk verschil, denk ik.
En ja, één keer mijn mening ergens over geven vind ik best, maar zo langzamerhand is het wel genoeg geweest. Het blijft er toch telkens op neer komen dat Expreszo zich aanbiedt (niet alleen in PM, maar ook in de gewone posts lees je dat tussen de regels door), en dat kan gewoon niet de bedoeling zijn...

Voor de duidelijkheid: dit is alleen mijn mening! Ik heb geen reden om iets tegen Expreszo te hebben of zo, maar aangezien dit toch een discussie is geworden, durf ik me wel te melden :)

Ik vind ook dat commercie zoveel mogelijk van dit forum af gehouden moet worden...[/quote]

Ben het helemaal met je eens Mirjam maar ja aan de andere kant wij kunnen ook gewoon dat topic dichtlaten.
Ik vind het storend als er zo sneakie tussen de regels door reclame wordt gmaakt daardoor lees ook ook niet meer de reactie van de reclame makers.
Er zijn genoeg andere reactie's waar geen commerciële actie achter zit.

Expreszo sorry ik wil je abslouut niet aan vallen oid maar ik vind het absolute reclame wat je doet misschien niet zo bedoeld maar je valt niet onder de doelgroep van dit forum geloof ik. En tja je stelt een vraag maar wel staat jou site eronder en heb je een opvallend knipperding onderaan je tekst en die niet van je eigen bruiloft zijn neem ik aan :rolleyes:

Veer

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #7 Gepost op: 12 november 2008, 13:48:56 »
Denk ook dat dit forum is voor mensen die willen, gaan en zijn getrouwd. Om met elkaar mee te leven naar de grote dag of na te genieten. Het is nog een droom voor mij dat ik ga trouwen. En ik heb ruim de tijd genomen om het allemaal te regelen. En tips en dergelijk zijn zeker welkom. Dat zijn van de dingen waar je niet meteen aan denkt. Maar wel handig zijn. Ik kreeg een bericht over sieraden. Tja dat is iets wat ik nu nog lang niet aan het bekijken ben. Eerst maar eens een jurk en dan veel later eens bekijken of ik dan nog sieraden nodig zou hebben. Vrijdag 10 september 2010 is nog ver weg!

Pepper

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #8 Gepost op: 12 november 2008, 15:02:39 »
[quote name=\'Veer\' post=\'189118\' date=\'12 November 2008, 13:48\']Vrijdag 10 september 2010 is nog ver weg![/quote]pff vertel mij wat  :tongue:

Veer

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #9 Gepost op: 12 november 2008, 15:09:24 »
[quote name=\'Pepper\' post=\'189147\' date=\'12 November 2008, 15:02\'][quote name=\'Veer\' post=\'189118\' date=\'12 November 2008, 13:48\']Vrijdag 10 september 2010 is nog ver weg![/quote]pff vertel mij wat  :tongue:
[/quote]


 :biggrin: Wat heb jij al geregeld? Wij de datum en onze bruidsmeisjes :wink:

Pepper

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #10 Gepost op: 12 november 2008, 15:36:34 »
Uhhm verder dan datum komen wij eigenlijk niet. Wel 1001 ideeen en enkele offertes aangevraagd.

Herjan

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #11 Gepost op: 12 november 2008, 15:39:08 »
Dames,

Kunnen we dit topic vrijhouden van verdere gesprekken.

@Expreszo: ik denk dat Lyanna het uitstekend uitgelegd heeft en dat daarmee de discussie beëindigd is.

Sylvia en Andre

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #12 Gepost op: 12 november 2008, 20:17:03 »
Ik begin nu echt heel veel zin te krijgen om wat te gaan roepen, want eigenlijk zit ik hier met hele kromme tenen te lezen. Maar ik hou even heel wijzelijk mijn mond en ga eerst eens heeeeeeeel goed nadenken over wat ik ga zeggen omdat ik niemand wil kwetsen, of beledigen, maar er begint zo heeeeeeeeel kalmjes aan hier een onaangenaam sfeertje te groeien.

Wordt vervolgd.
« Laatst bewerkt op: 12 november 2008, 20:18:27 door Sylvia en Andre »

mods

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #13 Gepost op: 13 november 2008, 00:44:04 »
[quote name=\'Sylvia en Andre\' post=\'189221\' date=\'12 November 2008, 20:17\']Ik begin nu echt heel veel zin te krijgen om wat te gaan roepen, want eigenlijk zit ik hier met hele kromme tenen te lezen. Maar ik hou even heel wijzelijk mijn mond en ga eerst eens heeeeeeeel goed nadenken over wat ik ga zeggen omdat ik niemand wil kwetsen, of beledigen, maar er begint zo heeeeeeeeel kalmjes aan hier een onaangenaam sfeertje te groeien.

Wordt vervolgd.[/quote]


please do!
want ik heb zon donkerbruin vermoeden dat bij ons weleens hetzelfde zou kunnen kriebelen...  :)

~M*M~

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #14 Gepost op: 13 november 2008, 13:24:43 »
nog voor ik een melding kon maken hebben jullie de recalme al weggehaald!
super!

Maaike999

 • Held
 • *****
 • Berichten: 4821
 • Geslacht: Vrouw
  • http://www.smullenvantaart.nl
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #15 Gepost op: 13 november 2008, 14:26:21 »
Ach, ik kan me er eerlijk gezegd niet zo druk om maken.
Wat wel anders wordt met PBtjes idd, maar daar is al over gesproken :wink:.

Erg grappig tekst trouwens, Expreszo! :tongue:
(en mijn inziens ook een beetje waar haha :wink:)

Armara

 • Gast
Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #16 Gepost op: 13 november 2008, 16:13:27 »
mmm ik dacht toch echt dat ik na expreszo z'n laatste berichtje ook een berichtje had gestuurd met de tekst:

hihi  :biggrin:

(als in een reactie op 'How many forum users do you need to change a light bulb?')

Had ik geen 'hihi' mogen tikken? Want het bericht is weggehaald! Wilde er niets mee aanwakkeren of zo. Vond het gewoon grappig..

pfffffffff

inmijneendje

 • Gast
Re: Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #17 Gepost op: 26 februari 2014, 15:09:37 »
Is er op jullie forum een mogelijkheid om reclame te maken voor een organisatie op het gebied van trouwen.
Wat zouden dan eventueel de kosten zijn voor een banner of advertentie?

mvg Eric

Myriade

 • Held
 • *****
 • Berichten: 2195
 • Geslacht: Vrouw
Re: Strengere Aanpak Reclame
« Reactie #18 Gepost op: 2 maart 2014, 11:51:35 »
Dag Eric, het antwoord is nee. Zoals je hier kunt lezen op de eerste regel doen wij op dit forum niet aan commerciële reclame.

 

* Lid info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Top boards