collapse

Auteur Topic: Hoog voorschot betaald, maar geen trouwjurk!! Shop: Mia Monta in Zottegem (BE).  (gelezen 13328 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

De_Trouwertjes

  • Nieuweling
  • *
  • Berichten: 1
Een zure, rotte appel die een jaar na de trouw nog blijft nazinderen! Daarom onderstaande boodschap...

De trouwjurk, één van de voornaamste zaken waar een vrouw naar uitkijkt (de mooiste dag van je leven... zoals de slogan het mooi verwoordt) is door deze shop in België (Mia Monta België) een nachtmerrie van 800 Euro geworden! Na passen van jurk in midden van de winkel leek alles mooi in orde. Bestelling geplaatst voor trouwjurk (800 Euro voorschot! --> niet doen!!) en een cocktail jurkje +/- 200 Euro direct betaald. Dus alles samen 1000 Euro. Aan de cocktail jurk moesten nog 2 lintjes genaaid worden, dus we besloten van in de buurt iets te gaan eten. Bij terugkomst om de cocktail jurk op te halen, hing het voorbeeld van de trouwjurk in een plaats met echt (zon) licht waardoor er een duidelijk kleurverschil was tussen de jurk, zelf en de kant die er was opgenaaid (dit werd in hun eigen atelier ter plaatse gedaan). Op gsm foto was het kleurverschil nog veel duidelijker... Dat zou dus niet ok zijn voor de trouwfoto's. We hebben het probleem aangekaart, de vriendelijke sfeer van de verkopers was opeens weg en omgeslagen naar vijandig!! Gevraagd om een mogelijkheid naar een andere kleur van kant, dat was niet mogelijk. Dan gevraagd om het voorschot terug te krijgen, aangezien er toch geen werk werd verricht voor de trouwjurk: Dit was niet mogelijk, het was" 800 Euro voor de moeite en de tijd van het passen". Onbegrijpelijk!! En machteloos: we hebben bij Test Aankoop België een dossier geopend, maar daar geen gehoor gekregen, die houden zich enkel bezig met de "serieuze" gevallen van fraude, wat ook niet correct is, maar kom... Dan probeer ik op deze weg anderen te waarschuwen niet dezelfde fout te maken!!

// Uiteindelijk een mooie trouwjurk gevonden in een eerlijke en correcte boetiek 'Au Louvre' in Brussel. Je trouwt maar 1 keer waarbij alles tiptop in orde moet zijn zeker de jurk, en dan zoiets voorhebben met de trouwjurk van je toekomstige...  Ik wil het niemand toewensen!! Het is een schande.

Ondertussen heb ik nog soortgelijke posts gevonden van anderen die ook problemen hadden in de vermelde shop... Hadden we maar iets meer de tijd genomen voor wat research vooraleer tot aankoop over te gaan. Maak aub niet dezelfde fout.

Het trouwfeest zelf was prachtig!! een mooie herinnering. ps: ook de cocktail jurk werd noot gedragen en geschonken aan de kansarmen. Voor ons hing er steeds een negatieve gedachte aan vast. Dus hopelijk konden we er iemand anders heel gelukkig mee maken!

 

* Lid info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Top boards