Alles over trouwen > Het huwelijk

Sommige Familieleden

(1/3) > >>

dromer:
Ik had van de week mijn moeder aan de telefoon en dat was wel grappig. Mijn oom had namelijk weinig zin om helemaal voor onze bruiloft deze kant op te komen, het is immers 2 uur heen en 2 uur terug rijden. En hij had het maar over van alles en nog wat tegen mijn moeder. Het leukste is dat ik die oom helemaal niet mag ik hoor nooit wat van hem en hij hoort ook niets van mij..... maar nu dacht die sukkel dat hij de hele dag mocht komen  :laugh: .... HELAAS!!! echt niet dus! we hebben hem uit principe voor savonds op de lijst staan en zelfs dat hoeft van ons niet.... hihihi....

ja ik weet het, het klinkt heel gemeen  :dry: maar het is wel zon enorme loser eerste klas (en dat zeg ik niet over veel mensen).... maar ik had nu zoiets van hehehehe ik mocht namelijk ook niet op zijn feest komen 12.5 jarig huwelijk (want dat koste te veel als zijn nichtjes en neefjes ook kwamen!).... krijgt hij nu een koekje van eigen deeg.  :cool:

Sorry vond het zo leuk... wat zal hij schrikken als hij een kaart krijgt  :ohmy: .... nu maar hopen dat hij afbelt en niet komt.  :)

irenebreebaart:
Ach, lekker laten denken! Sommige mensen snappen het niet helemaal!!! Jammer dat je zijn hoofd niet ziet als hij de kaart krijgt!

karel&ingrid:
Tja  domme  mensen  blijf  je  in de  familie  houden.
Zo  denk me  moeder  ook dat  ze   een uitnodiging krijgt  nou  dacht  het ffies  niet  he  na  alles  wat  zijn  en de  rest  op me  pa  na heeft gedaan   dan.

Ik hou de  eer  aan me zelf  en  de gezelligheid  blijft als  zij  weg blijven.

claudia:
Wat vervelend allemaal als je dat soort mensen in je familie hebt.

Gelukkig hebben wij dat niet alleen mijn collega's mogen niet komen en vinden dat wel jammer maar snappen het gelukkig wel het zijn er namelijk meteen 20. en omdat wij geen receptie geven hebben we ze nu niet uitgenodigd.

groetjes claudia

ikki:
Sommige mensen.... :blink:

Tja wij hebben niet echt mensen die we er niet bij willen hebben,
op de moeder van mijn vriend na dan maar dat is weer een ander verhaal opzich.

Maar allemaal lekker laten kletsen en doen wat je zelf wilt het is jullie dag :wink:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie