Alles over trouwen > Vrijgezellenfeesten

Kosten Vrijgezellenfeest?

(1/37) > >>

Colette:
Hallo allemaal,

Ik ga zelf trouwen dus anderen regelen het vrijgezellenfeest. Nu heb ik wel aangegeven dat ik vind dat al mijn vriendinnen mee moeten kunnen en het ook betaalbaar moet blijven. De een heeft het breder dan de andere. Werd ik gisteren gebeld door 1 van de 2 organisatoren. Zij gaf aan dat ze hadden uitgerekend dat het toch al snel per persoon 100Euro zou kosten en wat ik daar dan van vond omdat ik had gezegd dat niet wil dat mensen heel veel geld moeten uitgeven. Nu vind ik persoonlijk 100 euro best veel geld, aangezien ook sommige van de partners met mijn vriend meegaan op het vrijgezellenfeest en dan zijn ze dus al 200 euro kwijt. Ik heb ook aangegeven dat het van mij niet zo duur hoef te zijn als het maar gezellig is maar ik begreep dus dat je al snel aan bovenstaand bedrag zit. Heeft een van jullie ervaring met kosten? etc. Of misschien nog goede tips. Ik weet dat ik me er niet mee mag bemoeien maar ik wil wel dat iedereen mee kan gaan en niet moeten afzeggen omdat ze het moeilijk kunnen betalen.

Femke:
Ik ben het met jou mee eens !

Ooit heb ik ook een vrijgezellenfeest meegemaakt, was toch al 50 euro kwijt.
Op zich valt het mee, maar het was niet de hele dag, dan vind ik het veel geld. Zeker omdat ik ook nog eens met mijn vriend ging, is het toch al snel 100 euro !

Ik heb ook toen gezegd : ik wil geen dure vrijgezellenfeest wie dat ooit gaat organiseren voor mij (ook tegen mijn getuigen dus gezegd  :wink: ). Als het aan mij ligt ben ik al blij om savonds met zijn allen bij mij thuis of bij iemand anders thuis te eten, zoiets kan allemaal goedkoop en toch ontzettend gezellig zijn.

Ik vind dat vrouwen anders zijn, die kunnen thuis net zo goed lekker leuke dingen doen, maar mannen, die houden van stoere dingen zoals karten etc... dan kun je wel iets meer uitgeven.

Ik ben meer zoiets van : kost het 100 euro ? maak het goedkoper, besteed 50 euro en leg dan die andere 50 euro in een pot, daarvan koop je met zijn alleen een kado die ze kunnen gebruiken... maar zo ben ik dan weer.

happygirl:
Je zit idd vlug aan dat bedrag omdat je vaak en iets leuks gaat doen en gaat eten. ik vind het wel veel, als je wat creatiever zoekt en bv bedenkt, ok activiteit is duur...dan eten bij d epizzaria kan het echt wel voor minder!

santos_05:
Weet niet precies wat ze bij mij betaald hebben, maar volgens mij zit je er idd al snel aan....

* workshop 25 pp
* pizzeria ong 25 pp
* kadootje ong 10 pp
* mijn kosten werden gedeeld
* naar de kroeg al gauw 20 pp

En dan heb je de reiskosten nog niet meegenomen (gemiddeld wonen mijn vriendinnen 200 km rijden).....

Femke:
Het is al heel wat als ze op een dure vrijgezellenfeest komen !
Zegt ook wel iets, maar toch vind ik niet echt dat het 't belangrijkste is.

Voor mij is het leuker als ze op mijn trouwen aanwezig kunnen zijn dan op mijn vrijgezellenfeest.

Hoe zien jullie dat ?  :confused:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie