Alles over trouwen > Het Aanzoek

Traditioneel Verloven?

(1/44) > >>

Loui:
Hallo Allemaal,

Ben ik één van de weinig mannen hier op het forum?

Ik vroeg me eigenlijk af of de meeste dames hier meer van de traditionele kant zijn en dus de man het aanzoek laten doen? Ik kom wel een aantal topics tegen van vrouwen die de man gevraagd hebben.. Leuk!

Wachten jullie net zo lang tot je gevraagd wordt? Of neem je op een gegeven ogenblik het heft in eigen hand? Ik ben benieuwd!  :ph34r:

Fammie:
Ik heb mijn man gevraagd. Was hem net voor en ben niet zo traditioneel aangelegd.

Noukie:
Hij heeft mij gevraagd na wat subtiele hints, haha. Zou het zelf niet gevraagd hebben, zo traditioneel ben ik dan ook wel weer.

Liefde is ... wendy & Jasper:
Wij hebben voordat we trouwplannen hadden, het er al verschillende keren over gehad. Mijn vriend zei altijd dat hij mij wilde vragen en als ik hem zou vragen, hij dan "Nee" zou zeggen. Hij wilde graag het heft in eigen handen houden, zoals hij dat vertelde. Ik heb vorig jaar zomer een poging gedaan, en niet doorgezet. Ik heb hem dat later wel verteld en toen schrok hij wel enigzins. Maar afgelopen oudjaarsnacht ging hij op z'n knieen in Disneyland Parijs (hij wilde het tijdens het vuurwerk doen om 00.00 uur, maar omdat het veel te druk was is hij uiteindelijk pas op de hotelkamer op z'n knieen gegaan).
Dus ik heb een man die het graag zelf deed.

debby82:
Ik heb wat hints gegeven. Mijn vriend was er erg duidelijk in dat als ik hem zou vragen dat hij nee zou zeggen. Hij is nogal romantisch aangelegd en hij vond het veel te leuk om het zelf te doen. En achteraf vind ik het ook wel leuker dat hij mij gevraagd heeft.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie